Svenheim har blitt Svanen Sertifisert

Vi er svært stolte og glade for å kunne annonsere at vi fra nå av er Svanen-sertifisert!
Sertifikatet omfatter de fleste av våre produkter slik som Titan oppbevaring, Tellus og Xena arbeidsbord, Factor og Optima konferansebord, Factor Lite bord, Vesta skjermer og vårt nye produkt Vesta Booth.
Vi har i lang tid produsert kontormøbler som oppfyller kriteriene for Svanen, men det er først nå etter en lang prosess, at vi faktisk kan slå oss på brystet og kalle oss Svanen sertifisert.
I tiden fremover vil vi ha mer fokus på miljøvennlige produkter, uten at det skal gå på bekostning av våre allerede gode priser.
Svanen kontrollerer hele tiden at produktene oppfyller de strenge kravene for et miljøvennlig produkt. Dette gjør de ved å bruke uavhengige laboratorier, sertifikater og ved kontrollbesøk. Svanen arbeider kontinuerlig for å redusere miljøbelastningen fra produksjon og for å få ned forbruk av miljøskadelige varer. Dette gjøres for at forbrukere og profesjonelle kjøpere enkelt skal kunne velge miljøvennlige varer og tjenester. Da er det godt å vite at Svenheim bidrar til en mer miljøvennlig hverdag.

 

Mer informasjon om sertifiserte produkter kan du finne her
Eller du kan finne frem sertifikatet på det aktuelle møbelet på vår produktside my.svenheim.no